Novi Sad
12.08.2013.
07:16 > 12:35
GSP "Novi Sad" je objavio tender za obnovu karoserija u deset zglobnih autobusa.
  • nsnn

    12.08.2013 10:28
    samo me zanima ko ce da radi ovo kad neobus jedini ima nacrte i planove za te sasije kako se radi karoserija, al posto je neobus unisten, bice zabavno videti na sta ce ovo liciti, i nadam se da ce se setiti klime da ubace kad vec rade ovo
  • Stefan

    12.08.2013 10:26
    Zamena teza
    Umesto da kupuju nove, oni -šminkaju- stare. Gradski prevoz je jedna od najvećih sramota grada, kako za njegove stanovnike, tako i za goste koji se krste kada vide, recimo, raspadnutu osmicu bez klime,i komentarišu kako u unutrašnjosti bolji autobusi idu do obližnjih sela.
    Nabavite nova vozila i promenite jednobrazdnu plavu boju koja vrišti: -Mi smo još uvek u komunizmu, fućka nam se za slobodno tržište-!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna